Akıcılık sadece "gerçekleşmez": İfade özgürlüğü nasıl etkinleştirilir?

İster sınıfta ister uzaktan öğreniyor olsunlar, öğrencilerinizin İngilizce kendinden emin bir şekilde konuşmalarını sağlamak için kullanabileceğiniz teknikleri ve stratejileri keşfedin. Pearson's Connectivity'ın yazarları Joan Saslow ve Allen Ascher, İngilizcekonuşurken öğrencilerinizin kendileri olmalarına yardımcı olmak için uygulayabileceğiniz etkinlikleri tartışıyor.

İçin uygun: Genç yetişkin ve yetişkin öğrencilerin öğretmenleri

Tarih: 23 Mart Perşembe, 16:00 GMT

 İngilizce'da Kendin Ol: Öğrenmeyi Dil Kişiselleştirme web semineri serisinin bir parçası. 

Bir grup kolej / üniversite arkadaşı bankta oturmuş sohbet ediyor ve parkta öğle yemeği yiyor

Pearson'ın 5 bölümlük Be Yourself in İngilizce: Personalizing Dil Learning web semineri serisinin 4. bölümü.

Öğrencilerin konuşma güveni kazanmalarına yardımcı olmak, geleneksel EFL sınıfında her zaman zor olmuştur. Ancak şimdi, sanal ve hibrit öğrenme, kişilerarası iletişim pratiği fırsatlarını daha da azaltarak akıcılığın elde edilmesini daha da zorlaştırdı.

Bu web seminerinde, Pearson'ın yetişkin ve genç yetişkin ELT kursunun yazarları ConnectivityJoan Saslow ve Allen Ascher, ister uzaktan ister yüz yüze olsun, kişiselleştirilmiş öğrenme için etkili, yapılandırılmış bir pedagojiyi paylaşıyor.

Öğrencilerin söylemek istediklerini çerçevelemelerine, nasıl söylemek istediklerini planlamalarına ve konuşma güvenlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış etkinliklerin canlı bir gösterimi için katılın, böylece İngilizceiçinde kendileri olabilirler.

Şunun için şimdi kaydolun:

  • Öğrencilerin kontrollü uygulamadan özgür ifadeye sorunsuz bir şekilde geçmelerine yardımcı olmanın yolları
  • Öğrencilerin fikirlerini ve görüşlerini İngilizce planlamak ve geliştirmek için kullanabilecekleri teknikler
  • Connectivity veya başka herhangi bir iletişimsel eğitim yazılımıyla öğretim için yazar liderliğinde eğitim

... ve dahası!

 

Web seminerinden sonra kısa anketimizi tamamlayarak sertifikanızı alın.

Bu web semineri en çok ortaokul öğretmenleri için uygundur, ancak dil öğrenimini kişiselleştirme hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herhangi bir eğitimci için faydalı tavsiyeler sağlayacaktır.

Canlı katılamıyor musunuz? Bu web semineri kaydedilecek ve 27 Mart Pazartesi gününden itibaren YouTube kanalımızda her zaman izlenebilecektir.

Canlı tarih: 23 Mart Perşembe, 16:00 GMT

Presenter(s): Joan Saslow and Allen Ascher, Co-authors and ELT specialists

Recorded:

Joan Saslow ve Allen Ascher hakkında

Joan Saslow ve Allen Ascher , Pearson'ın çifte ödüllü Top Notch ve Summit serisinin yanı sıra en son kursları Connectivity'ın ortak yazarlarıdır. Her ikisi de dünya çapında profesyonel konferanslarda ve öğretmen eğitimi etkinliklerinde sık sık sunum yapıyorlar. Materyalleri, öğrencilerin özgüvenini ve etkileyici iletişimini artırmadaki kanıtlanmış başarılarıyla dikkat çekiyor.

Joan Saslow
Allen Ascher

More webinars in this series