Kendinizi güvende hissedin, ilham alın: Okul öncesi eğitiminizi kişiselleştirmek

Çok küçük yaştaki öğrencilerin dil edinme yolculuklarında küçük ve kendinden emin adımlar atmalarına nasıl yardımcı olabileceğinizi öğrenin. ELT uzmanı ve Pearson's My Disney Stars and Friendskitabının yazarı Jeanne Perrett, genç öğrencilerin ilgisini çekmek ve onları memnun etmek isteyen okul öncesi eğitimcilere rehberlik edecek araçları araştırıyor.

İçin uygun: Okul öncesi öğretmenler

Tarih: 20 Mart Pazartesi, 08:00 ve 16:00 GMT

İngilizce'da Kendin Ol: Öğrenmeyi Dil Kişiselleştirme web semineri serisinin bir parçası.

Parkta halat çekme oynayan mutlu çocuklar

Pearson'ın 5 bölümlük Kendin Ol İngilizce: Öğrenmeyi Dil Kişiselleştirme web semineri serisinin 1. bölümü.

Çok genç öğrencilerden oluşan bir grup için "doğru yolu" öğrettiğinizden nasıl emin olabilirsiniz? Bazı öğrenciler öğrenmeye açık ve istekli olduğunda ve diğerleri daha isteksiz olduğunda, öğretiminize güvenle rehberlik etmek için kullanabileceğiniz araçlar vardır.

Bu web seminerinde, ELT uzmanı ve yazar Jeanne Perrett, Pearson'ın Global Scale of English öğrenci hedeflerine ulaşmak için nasıl güven verici ve ilham verici bir araç olabileceğini paylaşıyor.

Ayrıca, Pearson'ın okul öncesi öğretmenlik kursu My Disney Stars and Friends'deki ilgi çekici etkinliklerin, çok küçük yaştaki öğrencilerin bireysel dil edinim yolculuklarında küçük ve kendinden emin adımlar atmalarına nasıl yardımcı olabileceğini keşfedin.

Dinlemek için şimdi kaydolun:

  • Okul öncesi öğrencilerin ilgisini çekmek için ipuçları ve püf noktaları
  • GSE neden genç öğrencilerin eğitimcileri için olmazsa olmaz bir araçtır?
  • Öğretim My Disney Stars and Friends için yazar liderliğinde öğretmen eğitimi

... ve dahası!

 

Web seminerinden sonra kısa anketimizi tamamlayarak sertifikanızı alın. 

Bu web semineri en çok okul öncesi öğretmenleri için uygundur, ancak dil öğrenimini kişiselleştirme hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herhangi bir eğitimci için faydalı tavsiyeler sağlayacaktır.

Canlı katılamıyor musunuz? Bu web semineri kaydedilecek ve 27 Mart Pazartesi gününden itibaren YouTube kanalımızda her zaman izlenebilecektir.

Canlı tarih: 20 Mart Pazartesi, 08:00 ve 16:00 GMT

Presenter(s): Jeanne Perrett, ELT expert and author

Recorded:

Jeanne Perrett Hakkında

Jeanne, kırk yıldır dil öğretimi sektöründe öğretmen, okul sahibi, yayıncı ve yazar olarak çalışmaktadır. Yazoo, Fly High, Now I Know, Rise and Shine, English Codeve My Disney Stars and Friendsdahil olmak üzere birçok beğenilen ilkokul öncesi ve ilköğretim EFL serisinin yazarı ve ortak yazarıdır. Jeanne, dünyanın her yerinden öğretmenleri eğitti ve sık sık profesyonel konferanslarda sunum yaptı.

Jeanne Perrett

More webinars in this series