İkincil bir sınıfta kişiselleştirilmiş öğrenmeyi başarmak için stratejiler

Kişiselleştirilmiş öğrenimi gerçek hayattaki ortaokul sınıfında anlamlı bir şekilde nasıl uygulayacağınızı keşfedin. Öğretmen eğitmeni ve ELT uzmanı Elizabeth Beer, ergenlik çağındaki öğrencilerin eğitimcilerinin öğrencilerini daha iyi anlamak için kullanabilecekleri taktikleri ve kaynakları ve onların kişiliklerini öğretiminizin merkezine nasıl koyacaklarını ortaya koyuyor.

İçin uygun: Ortaokul – Lise öğretmenler

Tarih: 24 Mart Cuma, 16:00 GMT

 İngilizce'da Kendin Ol: Öğrenmeyi Dil Kişiselleştirme web semineri serisinin bir parçası. 

Parkta sohbet eden ve öğle yemeği yiyen üç genç kız

Pearson'ın 5 bölümlük Be Yourself in İngilizce: Personalizing Dil Learning webinar serisinin 5. bölümü.

Kişiselleştirilmiş öğrenme, sınıf deneyimini her öğrencinin güçlü yönlerine, ihtiyaçlarına, becerilerine ve ilgi alanlarına göre karşılamayı amaçlar. Ancak meşgul eğitimciler, kişiselleştirilmiş öğrenmeyi gerçek hayattaki bir sınıfta anlamlı bir şekilde uygulamak için bireysel öğrencilerini nasıl başarılı bir şekilde anlayabilir?

Elizabeth Beer, öğretmen ve öğretmen eğitmeni ile bu web seminerinde öğrenin. Bu oturumda Elizabeth, ergenlik çağındaki öğrencilerinizi daha iyi meşgul etmek ve anlamak için kullanabileceğiniz öğretim taktiklerini ve kaynaklarını paylaşacak, böylece onları başarıya giden kişiselleştirilmiş yollara sokabilirsiniz.

Dinlemek için şimdi kaydolun:

  • Öğrencilerinizin güçlü yönlerini ve ilgi alanlarını öğretiminizin merkezine nasıl koyabilirsiniz?
  • Ergenlik çağındaki öğrencilerinizin sınıf deneyimini kişiselleştirmek için fikirler ve tavsiyeler
  • Ortaokul sınıfında yepyeni Wider World ikinci baskıyı sunmak için deneyimli öğretmen eğitimi

... ve dahası!

 

Web seminerinden sonra kısa anketimizi tamamlayarak sertifikanızı alın.

Bu web semineri en çok ortaokul öğretmenleri için uygundur, ancak dil öğrenimini kişiselleştirme hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herhangi bir eğitimci için faydalı tavsiyeler sağlayacaktır.

Canlı katılamıyor musunuz? Bu web semineri kaydedilecek ve 27 Mart Pazartesi gününden itibaren YouTube kanalımızda her zaman izlenebilecektir.

 

Canlı tarih: 24 Mart Cuma, 16:00 GMT

Presenter(s): Elizabeth Beer, teacher trainer and ELT expert

Recorded:

Elizabeth Beer Hakkında

Elizabeth Beer, Vietnam, Hong Kong ve İspanya gibi çeşitli yerlerde uzun yıllardır öğretmenlik yapıyor. Öğretmen eğitmeni, Cambridge sınav görevlisi ve blog yazısı yazarıdır. Kendi materyallerini ve derslerini oluşturmaktan hoşlanıyor ve sınıfta telaffuz, okuryazarlık ve konuşma becerilerine özel bir ilgi duyuyor. Elizabeth, sınıfta olmadığı zamanlarda tiyatroda, sahnede ya da seyircilerde ve köpeğiyle dağlarda yürüyüş yaparken bulunabilir.

Elizabeth Beer

More webinars in this series