' PTE Academicöğretiyorum' Okuma zorluklarının üstesinden gelmek

Bu web semineri, öğretmenlerin yaygın okuma zorluklarında gezinirken öğrencilerini desteklemelerine yardımcı olacak, akademik dile, jargona erişmeyi ve bir metindeki önemli noktaları seçmeyi içerir. Bu oturum, sınıfları canlandırmaya yardımcı olacak ve öğrencilerin okuma becerileri konusunda kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacaktır.

Tarih: 13 Haziran Salı

Saat: 14:00 IST / 10:30 CET / 18:30 AEST

Mavi gömlekli ve beyaz tişörtlü bir adam koltukta oturmuş, kulaklık ve dizüstü bilgisayarla ders çalışıyor

Bu web semineri, öğretmenlerin yaygın okuma zorluklarında gezinirken öğrencilerini desteklemelerine yardımcı olacak, akademik dile, jargona erişmeyi ve bir metindeki önemli noktaları seçmeyi içerir. Bu oturum, sınıfları canlandırmaya yardımcı olacak ve öğrencilerin okuma becerileri konusunda kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacaktır.

Tarih: 13 Haziran Salı

Saat: 14:00 IST / 10:30 CET / 18:30 AEST

Presenter(s): Kamil Petryk

Recorded:

Kamil Petryk Hakkında

Kamil Petryk , 10 yılı aşkın bir süredir Pearson'da Master Trainer olarak çalışmaktadır . Avrupa ve Güneydoğu Asya'daki öğretmenler ve sınav görevlileriyle birlikte çalışarak Pearson English International Certificateaşina olmalarına yardımcı oldu.

Çeşitli Pearson İngilizce öğretim kaynaklarının yazarıdır. Ayrıca, Pearson tarafından yayınlanan ve sınava tam bir hazırlık sunan "PTE Genel Beceri Uygulaması" serisinin ortak yazarıdır.

Aynı zamanda Pearson İngilizce yeterliliklerine yönelik eğitim gören öğrencilerle çalışan bir sınav görevlisi ve öğretmendir.

Kamil Petryk

More webinars in this series