Dil sertifikası için okuma ve yazma becerilerinizi geliştirin

Web semineri, tutarlı uygulamanın önemini vurgular ve okuma ve yazma yeterliliğinde sürekli iyileştirmeyi kolaylaştırmak için araçlar ve kaynaklar sağlar.

Bu web semineri, öğrencilerin yazılı ve metinsel ifade becerilerini geliştirmek için kapsamlı bir yaklaşım sunar. Hem okuduğunu anlamayı hem de yazılı artikülasyonu geliştirmeyi amaçlayan çeşitli strateji ve teknikleri kapsar. Katılımcılar, eleştirel okuma becerilerini geliştirmek, yeni kelimeler edinmek ve yazılı materyalleri etkili bir şekilde yorumlamak için tasarlanmış pratik alıştırmalar ve hedefli etkinlikler hakkında bilgi edineceklerdir. Web semineri, tutarlı uygulamanın önemini vurgular ve okuma ve yazma yeterliliğinde sürekli iyileştirmeyi kolaylaştırmak için araçlar ve kaynaklar sağlar.

Presenter(s): Kamil Petryk

Live Online

Duration:

Kamil Petryk Hakkında

Kamil Petryk , 10 yılı aşkın bir süredir Pearson'da Master Trainer olarak çalışmaktadır. Avrupa ve Güneydoğu Asya'daki öğretmenler ve sınav görevlileriyle birlikte çalışarak Pearson English International Certificateaşina olmalarına yardımcı oldu.

Bartlomiej Janiak

More webinars in this series