Hayaller Akılda Future Elde – Pearson PTE , Hayallerin Yelken Açmasına Yardımcı Olmak İçin Yeni Bir Marka Videosu Yayınladı

BEİJİNG, 4 Mayıs 2023 – Dünyayı yeniden kucaklama şansına sahip olduğumuzda, daha fazla genç yeni fırsatlar yakalamaya, bilinmeyenin sürprizlerini keşfetmeye, dünyanın diğer bölgelerine seyahat etmeye ve farklı bir hayat deneyimlemeye hevesli. İngilizce dil sınavları genellikle isteklerini yerine getirmenin ilk adımıdır.

Dünya çapında tanınan bir İngilizce dil testi olan Pearson PTE, Uluslararası Gençlik Günü'nde yeni marka videosunu ve sloganı olan "Hayaller Zihinde, Future Elde" yayınladı. Popüler bir İngilizce öğrenimi blog yazarı olan Yang Jiacheng, sınava girenleri ve diğer gençleri hayallerini cesurca kucaklamaya ve heyecan verici ve sınırsız bir gelecek geliştirmeye teşvik eden yeni PTE elçisi olarak da açıklandı.

Pearson PTE , sosyal medyada #Your belirsiz rüyalar# kampanyasını ilk başlattığında, sınava girenlerden ve gençlerden içten ve ilham verici rüyalar aldı. Bazıları, "Sonunda ehliyetimi almaya kararlıyım! Geçmişte, kendimi ertelemek için her türlü bahaneyi bulurdum, ama bu sefer bir değişim yolda!" Bazıları şöyle dedi: "Çok fazla hayalim yok. Yine de, biri dil sınavını geçmektir. Boş yıllar, net hedefleri olanlara zor gelmeyebilir, ancak sınavlara hazırlanan ve sınavları geçmeyi umanlar için çok acı verici." Diğerleri, "Kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz ve ne istediğinizden emin olmadığınız zamanlar olabilir. Ancak biraz düşünürseniz, çabalarınızın yeterli olmadığını anlayacaksınız. Bir sonraki adımım, asıl özlemime doğru ilerlemek!"

Pearson Büyük Çin İngilizce Öğrenimi Pazarlama Direktörü Diana Dai, "Gençlerin kafa karışıklığına ve belirsizliğe rağmen hayallerini gerçekleştirmek için nasıl sıkı bir şekilde mücadele ettiklerini görmek bizi duygulandırıyor" dedi ve ekledi: "Pearson PTE , yurtdışında eğitim almanın heyecan verici ancak belirsiz hayaliyle karşı karşıya kalırken sınava girenlerin hayallerini gerçekleştirmeleri için güven inşa etmeyi umuyor."

"Bay Yang Jiacheng'i, sınava girenlere sosyal medya platformlarında ve yardımımızı bekledikleri diğer yerlerde çok yönlü destek sunma ve hayallerini gerçekleştirmeleri için bir köprü kurma umuduyla PTE elçimiz olmaya davet ediyoruz. Ortak ve somut çabalarla, 'belirsiz hayallerini' kesin ve net bir geleceğe dönüştürmelerine yardımcı olacağız" dedi.

Yüksek riskli bir İngilizce dil yeterlilik sınavı olan Pearson PTE, yurtdışında eğitim, yurtdışında çalışma ve göçmenlik için kullanılır. 2009'dan bu yana, sınava girenler, benzersiz bilgisayar tabanlı PTE testleri sayesinde yeni bir test deneyimini benimsediler.

  • Daha Geniş Tanıma. PTE Academic , Australia ve New Zealand'deki tüm kolejler ve üniversiteler, UK'deki kolej ve üniversitelerin %99'u, Canada'daki kolej ve üniversitelerin %90'ı ve ABD'deki 1.000'den fazla kolej, üniversite ve müfredat dahil olmak üzere dünya çapında 70'den fazla ülke ve bölgede 3.000'den fazla kurum tarafından tanınmıştır. Princeton Üniversitesi, MIT ve Yale Üniversitesi dahil. Vizeler açısından, PTE testi UK, Australiave New Zealand'e yapılan tüm vize türleri için kullanılabilir; ayrıca Canada tarafından onaylanmıştır ve Kanada ekonomik vize başvuruları için kullanılacaktır.
  • Daha adil Test. Pearson tarafından bağımsız olarak geliştirilen bilgisayar tabanlı PTE testi, makine tabanlı bir test deneyimi ve puanlama sistemi sunar. Pearson'ın Global Scale of Englishdayalı olarak, test, sınava girenlerin İngilizce dil yeterliliklerinin adil, doğru ve tutarlı bir şekilde objektif bir değerlendirmesini sunar.
  • Daha hızlı puanlama. Kayıt ve planlamadan puanların gözden geçirilmesine ve sonuçların kurum veya kuruluşa iletilmesine kadar süreç tamamen çevrimiçidir. PTE yılın 365 günü kullanılabilir. Sınav katılımcıları , verimli bir çevrimiçi süreçte testi 24 saat önceden rezerve edebilir ve testi 2 saat içinde bitirebilir - test deneyimi daha hızlı ve daha kolay hale getirilir.
  • Daha basit test hazırlığı. Pearson, sınav katılımcılarının PTE sınavı hızlı bir şekilde anlamalarına ve aşina olmalarına yardımcı olmak için çeşitli resmi sınava hazırlık kaynakları sağlar. Kullanıcılar, resmi puanlama uygulama testinden, ücretsiz hazırlık araçlarından ve ortaklarımız tarafından sağlanan çok çeşitli hazırlık hizmetlerinden yararlanarak testleri başarıyla bitirirken daha kapsamlı ve hızlı bir şekilde hazırlanabilirler.

2 milyondan fazla sınav katılımcısı, yurtdışında eğitim, çalışma veya yaşama hedeflerine ulaşmak için Pearson PTE'in hizmetlerinden yararlandı. Yeni PTE elçisi Yang Jiacheng, PTE için özel olarak bestelediği "Dreams in Mind, Future in Hand" adlı yeni bir şarkı da yayınladı ve "zorlukları cesurca kırmak, kendimizi kucaklamak ve geleceğin bizim olduğuna inanmak" için net bir mesaj verdi.

 

Pearson Hakkında

Pearson'da amacımız basittir: bir ömür boyu öğrenmeye hayat katmak. Her öğrenme fırsatının kişisel bir atılım için bir şans olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, yaklaşık 20.000 Pearson çalışanımız, gerçek hayatta etki yaratmak için tasarlanmış canlı ve zenginleştirici öğrenme deneyimleri yaratmaya kararlıdır. Yaklaşık 200 ülkedeki müşterilere dijital içerik, değerlendirmeler, nitelikler ve verilerle hizmet veren dünyanın önde gelen dijital medya öğrenme şirketiyiz. Bizim için öğrenme sadece yaptığımız şey değildir. Biz buyuz. Bizi pearsonplc.com'da ziyaret edin.

PTE Hakkında

PTE Academic ve PTE Academic Online, dünya çapındaki eğitim uygulamaları için güvenli İngilizce dil testi sağlar. PTE Academic , Australia, New Zealand ve UK'de çalışma ve göç başvuruları için kabul edilir. PTE Core (daha önce Essential PTE ) Canada'de çalışma ve göç başvuruları için kabul edilir.