Versant by Pearson İngilizce Sertifikası, Nikkei ile ortaklaşa Japonya'da piyasaya sürüldü

Pearson'ın yeni İngilizce testi ile en iyi iş fırsatlarına erişin

Londra, Büyük Britanya, 17 Ekim 2023 – Dünyanın önde gelen dil öğrenme şirketi Pearson, kariyerlerini ilerletmek isteyen genç profesyonellere ve kararlı öğrencilere yönelik en son doğrudan tüketiciye yönelik İngilizce yeterlilik sertifikasını başlattı.

Versant by Pearson İngilizce Sertifikası, işgücü arasında kanıtlanmış İngilizce becerilerine artan ihtiyaç duyan bir ülke olan Japonya'da artık mevcuttur. Lansman için Pearson, Asya'nın önde gelen ekonomik medya markası Nikkeiile ortaklık kurarak uzun süredir devam eden stratejik ortaklıklarını sürdürdü.

Versant by Pearson İngilizce Sertifikası isteğe bağlı olarak mevcuttur, her zaman ve her yerde çevrimiçi olarak alınabilir ve tamamlanması yalnızca bir saat sürer. Sadece 48 saat içinde bir sertifika ve ardından Credly bir dijital rozet ile dakikalar içinde bir puan elde edilebilir.

Versant by Pearson İngilizce Sertifikası, işle ilgili bağlamlarda konuşma ve yazma gibi temel İngilizce iletişim becerilerini doğru bir şekilde ölçen bir test talep eden pazara yanıt olarak geliştirilmiştir. Sınava girenlerin bir e-posta taslağı hazırlamak, bir grup tartışmasından önemli noktaları özetlemek ve müşterinin çevrimiçi gönderilerine yanıt vermek gibi günlük ve profesyonel ortamlardaki İngilizce değerlendirir.

Pearson İngilizce Dil Learning Başkanı Gio Giovannellişunları söyledi: "İşletmelerin, bir adayın küresel bir ekonomide başarılı olmak için gereken İngilizce becerilere sahip olup olmadığını gösteren bir test aradığını biliyoruz. 

" Versant by Pearson İngilizce Sertifikasının aradıkları cevap olduğuna inanıyoruz. Bir adayın İngilizce ilgili, işle ilgili ortamlarda kullanma becerisini kanıtlayan taşınabilir ve doğrulanabilir bir kimlik bilgisi sağlamak için geliştirilmiştir. İnsanların her zaman, her yerde esnek bir şekilde çevrimiçi olarak alabilecekleri tamamen sertifikalı, güvenli bir testtir".

"Japonya'daki stratejik ortağımız Nikkeiile ilişkimizi geliştirmeyi, mevcut Versant portföyümüzün yanı sıra, işletmelerin piyasadaki en iyi İngilizceyetkin yetenekleri bulmalarına, işe almalarına ve elde tutmalarına yardımcı olabilecek eksiksiz bir test, öğrenme ve sertifikasyon çözümü olarak Versant by Pearson İngilizce Sertifikası sunmayı dört gözle bekliyoruz." 

Nikkeiİcra Kurulu Başkanı Yuichiro Watanabe şunları söyledi: "Bu yeni dil testi, ses, yüz, kimlik tanıma ve dijital kimlik doğrulama için uygun teknolojinin yanı sıra son teknoloji bir yapay zeka puanlama sistemine sahiptir. Bu, sertifikasyonun hızlı, doğru ve güvenli olmasını sağlar. Versant by Pearson İngilizce Sertifikasının Japonya'da İngilizce becerilerini kanıtlama ve sertifikalandırma konusunda oyunun kurallarını değiştiren bir adım olduğundan eminiz."

Pearson, Versant by Pearson İngilizce Sertifikasını 2024'ün başlarından itibaren diğer pazarlarda piyasaya sürmeyi planlıyor.

Nikkei Hakkında

Nikkei , Asya haberleri için dünyaca ünlü bir medya markasıdır, kaliteli gazeteciliği ve güvenilir bir iş haberleri ve bilgi sağlayıcısı olmasıyla saygı duyulur. 1876'da Japonya'da bir piyasa haber sağlayıcısı olarak kurulan Nikkei , dünya çapında 37 yabancı yazı işleri bürosu ve yaklaşık 1.500 gazeteci ile dünyanın en büyük medya şirketlerinden biri haline geldi. Nikkei , 2015 yılında UKmerkezli Financial Times satın aldı. Dijital ve basılı tirajlarımızın toplamı yaklaşık 2,5 milyondur ve okuyucu sayımızı artırmak için sürekli olarak yeni teknolojiler kullanıyoruz.

Medya iletişim bilgileri

Halkla İlişkiler Ofisi, Nikkei

pr@nex.nikkei.co.jp

https://www.nikkei.co.jp/nikkeiinfo/news/press/

 

Pearson Hakkında

Pearson'da amacımız basittir: bir ömür boyu öğrenmeye hayat katmak. Her öğrenme fırsatının kişisel bir atılım için bir şans olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, yaklaşık 20.000 Pearson çalışanımız, gerçek hayatta etki yaratmak için tasarlanmış canlı ve zenginleştirici öğrenme deneyimleri yaratmaya kararlıdır. Yaklaşık 200 ülkedeki müşterilere dijital içerik, değerlendirmeler, nitelikler ve verilerle hizmet veren dünyanın önde gelen dijital medya öğrenme şirketiyiz. Bizim için öğrenme sadece yaptığımız şey değildir. Biz buyuz. Bizi pearsonplc.com'da ziyaret edin.

Medya iletişim bilgileri
Temas E-posta Telefon numarası
Heather Gilmore, Pearson Heather.gilmore@pearson.com +61400407515
Kasia Arkadon, Pearson Kasia.reardon@pearson.com +447833 714414