Pearson Middle East, kurumları tanımak ve ilişkileri geliştirmek için PTE Partners etkinliğine başarıyla ev sahipliği yapıyor

18 Nisan 2023, Birleşik Arap Emirlikleri – Dünyanın önde gelen öğrenme şirketi Pearson, kısa süre önce BAE'deki PTE Ortakları için Ramazan temalı bir iftar düzenledi. PTE ortaklarından 70'in üzerinde konuğun katıldığı etkinlik, kurumları tanımayı ve uzun vadeli büyümeye ulaşmak için anlamlı ilişkiler geliştirmeyi amaçladı. Etkinlik, Pearson'ın mevcut ve gelecek planlarını sergilemesinin yanı sıra, hak eden ortaklarla ilişkilerini daha da geliştirmek ve sağlamlaştırmak amacıyla sertifika ve ödüller sunma fırsatı sağladı.

Etkinlikte 27 PTE Ortağı, 4 PTE Test Merkezi Ortağı ve 2 PTE Tanıyan Kurum olmak üzere ortaklara toplam 33 sertifika takdim edildi. Ek olarak, en iyi performans gösteren iş ortaklarına altı ödül verildi: En İyi Performans Gösteren Yeni PTE İş Ortağı için ACE IT Training, Dubai; En İyi Performans Gösteren PTE İş Ortağı için Y Ekseni, Dubai; En İyi Performans Gösteren Yeni Test Merkezi için Murdoch Üniversitesi, Dubai; En İyi Performans Gösteren Test Merkezi, Dubai ve En İyi Performans Gösteren PTE Ortağı için JNS Eğitimi, BAE; ve Abu Dabi'deki En İyi Performans Gösteren Test Merkezi için MontRoyal Elevate.

Okumak veya çalışmak için yurtdışına taşınmak isteyenlerin sayısındaki artışla birlikte, Pearson, dünya çapında 3.000+ kurum tarafından kabul edilen ve Australia'de çalışma ve göçmenlik için vize başvuruları için tanınan eğitim başvuruları için güvenli bir İngilizce dil testi olan PTE Academic'yi sunmaktadırUK. ve New Zealand.

Günümüzün küreselleşen dünyasında İngilizce dil öğrenmenin önemi göz ardı edilemez. İngilizce , uluslararası ticaret, eğitim ve iletişim dilidir ve dilde yeterlilik, UK, ABD, Canada, İrlanda, Australia, New Zealandgibi birçok ülkede yüksek öğrenim, göçmenlik ve istihdam fırsatları için genellikle temel bir gerekliliktir. Ayrıca, dil bilgisine sahip olmak, kültürel ve entelektüel fırsatlar dünyasının kapılarını açar. Bu nedenle, birçok ülke göçmenlik sürecinin bir parçası olarak İngilizce dil yeterliliğinin kanıtını istemektedir.

PTE Academic, sınava girenlerin okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini değerlendirmek için insanlar tarafından tasarlanmış ve izlenen %100 bilgisayar tabanlı bir testtir. PTE Academic, tek bir sınav oturumu ve genellikle 36 saatten daha kısa bir sürede test puanı ile stressiz bir test deneyimi sunarak sınava girenlerin İngilizce yeterliliklerini kanıtlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Sınav, doğruluğu sağlamak ve test sonuçlarındaki her türlü önyargıyı ortadan kaldırmak için önde gelen Yapay Zeka teknolojisi tarafından yönetilir ve değerlendirilir. Program, sınava girenlere Puanlı Alıştırma Testleri, PTE Academic Soru Bankaları, Resmi PTE AcademicKılavuzu ve PTE Academic İngilizce Booster dahil olmak üzere bir dizi hazırlık seçeneği sunarak sınavın her bölümü hakkında derinlemesine bilgi ve pratik tavsiyelere erişim sunar.

Ödül töreni hakkında yorum yapan Pearson MEA PTEDirektörü İpek Aydın, "Her yıl çok sayıda hırslı kişi, İngilizce dil yeterliliklerini göstermenin ve yeni kişisel ve profesyonel fırsatların kilidini açmanın hızlı ve etkili bir yolu olarak PTE güveniyor. Dünya çapında PTE Academickabul eden ve kabul eden 3.000'den fazla kurumla, sınava girenlerimiz sonsuz olasılıklara erişebilir. Hizmetlerimizin kalitesi ve erişilebilirliği, onsuz bunların hiçbirinin mümkün olamayacağı ortaklarımız ve kurumlarımız tarafından sağlanmaktadır. Ortaklarımızın ve kurumlarımızın olağanüstü bağlılığı ve bağlılığı, dünya çapında milyonlarca insanın olağanüstü İngilizce dil testi hizmetlerine erişmesini sağlamıştır. Ortaklarımızın hedeflerimize ulaşmada oynadıkları önemli rolün farkındayız ve onlara katkıları ve PTE Academic bölgede büyük bir başarı haline getirdikleri için teşekkür etmek istiyoruz. Ortaklıklarımız başarımız için kritik öneme sahip ve kurumumuzun hedeflerini ilerletmek için birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz."

Pearson, güvenilir ve etkili dil testi çözümleri sunma misyonuna sadık kalmaktadır. Pearson PTE Academic , dünyanın dört bir yanındaki eğitim kurumları ve kuruluşlarıyla yaptığı ortaklıklar sayesinde, dil engellerini aşmaya ve hayatın her kesiminden insanlar için fırsatlar yaratmaya yardımcı oluyor. Bölgedeki PTE Academic veya test merkezleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: - www.pearsonpte.com