PTE Academic puanlar artık Student Direct Steam başvuruları için kabul Canada

Canada, 10 Ağustos 2023 – PTE Academic sınav merkezi puanları artık tüm Student Direct Steam (SDS) başvuruları için Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Canada (IRCC) tarafından kabul edilecektir.

SDS, Antigua ve Barbuda, Brezilya, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, Hindistan, Fas, Pakistan, Peru, Filipinler, Senegal, Saint Vincent ve Grenadinler, Trinidad ve Tobago ve Vietnam'dan Canada 'da okumak için başvuran öğrenciler için hızlandırılmış bir çalışma izni sürecidir.

PTE Academicile Canada'da okumak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ülke genelindeki üniversiteler ve kolejler tarafından kabul edilmektedir. Buna British Columbia Üniversitesi (UBC), McGill Üniversitesi, McMasters Üniversitesi, Queens Üniversitesi ve Alberta Üniversitesi gibi önde gelen kurumlar dahildir.

Ve son zamanlarda Vancouver Topluluk Koleji, Kurtarıcı Üniversitesi, Toronto Film Okulu, Kanada Koleji, Lambton Koleji ve Parkland Koleji dahil olmak üzere daha fazla kolej testimizi kabul etti.

117 ülkede 446 PTE Academic test merkezi bulunmaktadır ve her ay genişlemeye devam etmektedir. Sınav katılımcıları genellikle puanlarını 1,5 gün içinde alırlar.

Bu onay, Kanada daimi ikametgahı veya vatandaşlığı için İngilizce dil yeterliliğinin kanıtı için bu PTE Core yılının başlarında IRCC'nin tanınmasını takip ediyor.

SDS süreci hakkında daha fazla bilgi için buraya bakın.

Pearson Hakkında

Pearson'da amacımız basittir: bir ömür boyu öğrenmeye hayat katmak. Her öğrenme fırsatının kişisel bir atılım için bir şans olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, yaklaşık 20.000 Pearson çalışanımız, gerçek hayatta etki yaratmak için tasarlanmış canlı ve zenginleştirici öğrenme deneyimleri yaratmaya kararlıdır. Yaklaşık 200 ülkedeki müşterilere dijital içerik, değerlendirmeler, nitelikler ve verilerle hizmet veren dünyanın önde gelen dijital medya öğrenme şirketiyiz. Bizim için öğrenme sadece yaptığımız şey değildir. Biz buyuz. Bizi pearsonplc.com'da ziyaret edin.

PTE Hakkında

PTE Academic ve PTE Academic Online, dünya çapındaki eğitim uygulamaları için güvenli İngilizce dil testi sağlar. PTE Academic , Australia, New Zealand ve UK'de çalışma ve göç başvuruları için kabul edilir. PTE Core (daha önce Essential PTE ) Canada'de çalışma ve göç başvuruları için kabul edilir.